mandag, april 09, 2007

Six Killers - Tips og Informasjonsblog

Gjennom en serie artikler i The New York Times har de satt fokus på de seks mest alvorlige og dødlige sykdomsdiagnoser i USA.
They are the leading causes of illness and death in the United States today — heart disease, cancer, stroke, chronic obstructive pulmonary disease, diabetes and Alzheimer’s disease, in that order. And they have a lot in common.
Hjertelidelser, Kreft, Hjerneslag, KOLS, Diabetes og Alzheimer i nevnt rekkefølge.

Ved å gå inn på de forskjellige lenkene som er knyttet til serien vil vi kunne få nyttig informasjon selv om det også ligger kommersielle interesser å lurer i bakgunnen.

Velger vi for eksempel Lessons Learned kan vi klikke oss videre til en artikkel om erfaringer og se videoen hvor Keith Orr forteller om sine opplevelser. På samme siden kan vi også se en animasjon om hvordan blodårer tettes på grunn av LDL-cholesterol(det farlige).Vi håper denne måten å spre kunnskap mellom oss vil bli positivt mottatt, og vil nok en gang invitere leserne til å tipse redaksjonen om informasjon på forskjellige nettsteder som medlemmer og interesserte kan ha nytte av.

Comments: Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?