tirsdag, mars 20, 2007

Vil du bli Blogredaktør for FHLT-Ungdom ?

Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte - LNT har nettopp presentert sin hjemmeside eller blog for Ungdom. Vi Gratulerer!

Vi gjør et forsøk i FHLT med det samme dersom noen derute blant våre ungdomsmedlemmer føler for å ta på seg blogredaktøransvaret.

Vi vet at flere av våre medlemmer som må få betegnelsen Ungdom (ingen aldersgrense fra vår side) allerede er kjent med digitale verktøy, og har sine egne hjemmesider. Noen er også mer eller mindre aktive i forskjellige diskusjonsfora på nett. I Organet har vi allerede en side "ung i fhlt" som er ment for unge transplanterte og et bidrag om å sette fokus på de unge i foreningen.
LHL har også ansatt ungdomskonsulenter som har signalisert at et diskusjonsforum / blog er på trappene. I påvente at dette arbeidet gir konkrete resultater med tilbud til FHLTs ungdomsmedlemmer, vil dette initiativet herfra kunne komme på luften ganske umiddelbart slik fhlt-bloggen i sin tid gjorde. Vi trenger bare en proaktiv redaktør med vilje til å få dette i gang.

Nå har dere muligheten til å få et selvstendig ansvar for å blogge informasjon og problemstillinger som er knyttet til de utfordringene det er å være hjerte - lunge syk eller transplantert. Vi tar det for gitt at styret og kontoret vil støtte arbeidet.

Opplæring og støtte i blogging vil bli gitt til den som trenger det både i forkant og under produksjon av bloggene. For å være helt ærlig regner vi med at denne opplæringen vil bli gjensidig, da de fleste unge i dag er langt mer kjent med digitale verktøy enn de fleste av oss "litt oppe i årene".

Er du interessert ber vi deg sende en mail til redaksjonen før påske.

Comments:
Når du skriver at det ikke er noen aldergrense for å være ungdom i FHLT er vel kanskje også du å betrakte som en god kandidat som redaktør for ungdomsbloggen for FHLT?
 
Nei til dette er jeg for gammel!
men som kjent opererte LHL med en grense på 35 år for å være med i LHL-Ungdom. Jeg syns det også er en for høy alder til å kunne gi ordentlig uttrykk for utfordringer knyttet til det å være transplantert og ung.
Mellom 35 og 18 setter jeg ingen aldersgrense. Den mest interesserte og kompetente får jobben, og gjerne en kvinne.
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?