mandag, juni 11, 2007

Synlighet og en god sommer til alle

I dag kan vi lese på LHL´s Hjemmesider at Generalsekretær Finn Grønseth er fornøyd med at 540 mennesker var med på en Hjerte-markering på slottsbakken i "hjerterdamer - go red" -aksjonen.
Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg er like fornøyd.

Å lese om resultatet og se bildet til Bård Ek, er forsåvidt greit nok. Kanskje hadde det også vært fint om vi hadde visst om rekordforsøket på forhånd, og dermed i hvert fall hatt et valg om vi ville delta eller ikke.

Noe må være ute av kontroll vedrørende kommunikasjonen mellom de sentrale aktører og oss vanlige medlemmer. Jeg har i hvert fall ikke sett noen informasjon om at dette arrangementet skulle finne sted, og da kan man vel ikke vente at flere enn 540 personer møtte opp. Arrangørene hadde jo ventet flere enn 3600!

Jeg velger å ønske alle lesere av bloggen og ikke minst de ansvarlige ledere (ref praten for en tid tilbake) for medlemsorganisasjonen LHL / FHLT
en riktig god sommer med det gamle lysarket som skal leses i sirkel. Kanskje LHL og FHLT har et behov for igjen å fokusere på å bli SYNLIG.

Comments:
Godt sagt! Kanskje du kunne lære begge foreninger et eller annet om dette? Bildet tyder på at det finnes et forbedringspotensiale (også kalt utfordringer).

IKT er ikke løsningen på alle problemer, men det er et godt og nødvendig verktøy i dagens samfunn.

Enten man liker det eller ikke.

GOD SOMMER til dem som måtte komme forbi!
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?