søndag, mai 07, 2006

Napoli - 6 UKER TIL AVREISE


Med bilde av noen av friidrettsdeltakerne fra Dublin 04 minner vi her i bloggen nok en gang om at det nærmer seg avreise til de 11. Europeiske Leker for Hjerte / Lunge Transplanterte i Napoli, Italia. Vi er som tidligere nevnt ca 40 som reiser, og vi kommer til å ha det moro og oppleve mye.

Vi regner også med at noen av de mest ihuga nå ligger i hardtrening for oppkjøring til konkurransene, mens andre forbereder seg på en mer sosial tilstedeværelse og lever etter mottoet: Det viktigste er å delta.

Dersom noen har konkrete treningstips, vil vi be dere sende forslag om dette til Redaksjonen. Kommentarfeltet kan også benyttes.
På bloggens høyre side rett over Viktige nettsteder har dere sikkert lagt merke til at vi nå har gitt dere muligheten for å sende mail til Redaksjonen. Her kan det blant annet tas opp tema som leserne ønskes belyst. Dette har vi gjort for å kunne hjelpe noen av de som ikke føler at kommentarfeltet er det naturlige sted for slike saker. I redaksjonen vil vi ALLTID ta kontakt med mail-avsenderen for å bli enig om hvordan saken bør presenteres. Selv om dette ikke er en fullgod erstatning for Diskusjonsforumet vi hadde tidligere, håper vi den "beskyttede" kontakten med redaksjonen vil få flere til å ytre seg.

Vi håper dermed å imøtekomme noe av det NinaV (på bildet sittende til venstre for blogredaktørens "vakre" ben) tok opp i en tidligere kommentar.

Som dere ser av web counteren (under billedserien som skifter ved hvert oppslag) har vi hatt mer enn 175 oppslag på 5 dager. Dette er ca 35 pr. dag, og vi er fornøyd.

Comments: Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?