onsdag, mai 10, 2006

Landssamling for FHLT – Sundvolden 15.-17. september


Mens mange av oss bare så vidt har begynt å tenke på 17. mai-antrekket, og andre har nok med sommervarmen, som for tiden ligger på et nivå som noen vil kalle aklimatisering til Napoli-lekene, har FHLT-kontoret og styremedlemmene i flere uker nå planlagt det som skal skje til høsten på Sundvolden.

Fra fredag 15. september til søndag 17. september arrangerer FHLT Landssamling for våre medlemmer og pårørende. Som tidligere omtalt her og i Organet, blir dette en Samling / Kurs og ikke dette et Landsmøte. I henhold til vedtektene blir ordinært Landsmøte først avholdt i 2007.

Ønsket fra medlemmene om landssamlinger hvert år, har ledelsen i FHLT tatt til følge. Etter samtaler med LHL er det ekstraordinære finansieringsbehovet ordnet.
Ledelsen har arbeidet frem et Organisasjonskurs som vil bli gjennomført over hele helgen. Kurset blir et dypdykk ned i egen organisasjon, FHLT, men også være relatert til vår moderorganisasjon LHL og den virkelighet vi møter som ventende, pårørende og transplanterte.

Kurset vil bli en fin anledning til at deltagerne sammen kan diskutere FHLT sin vei videre. Hva vil VI med FHLT, hva vil LHL med OSS, hvilken plass har VI i samfunnet, og hvordan kan VI sammen arbeide for utvikling av organisasjonen og medlemmene. Opplegget vil legge vekt på kommunikasjon og debatt sammen med foredrag, orienteringer og informasjonsutveksling.

Det vil også bli anledning til trim. (stavgang med instruktør). ”Ut og gå” på Sundvolden blir en ren fornøyelse!
Dessuten vil vi ha god anledning til å treffe nye og gamle venner, og nyte hotellets velsmakende mat og drikke.
Vi vet medlemmene setter stor pris på samlingene med hjerte- og lunge-tx sykepleierene, så det vil bli satt av tid på søndag til dette. Om det skal arrangeres noe spesielt for pårørende drøftes fortsatt.

Invitasjon til Samlingen med program sendes ut i nærmeste fremtid til alle medlemmer, men det er bare å merke av datoen i kalenderen med en gang.

(Bildet viser Ridder Svein og førsteutgavene)

Comments: Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?