mandag, mai 29, 2006

fhltblog@mac.com


Sommeren er rett rundt hjørnet. Om noen dager er det 1.juni 2006.
Vi har i redaksjonen mange ganger oppfordret medlemmene og leserne til å komme med kommentarer og forslag til innlegg. Denne oppfordring opprettholdes.

Vi har også tenkt på å oppfordre dere, som skriver dikt, til å bruke bloggen på samme måte som dere har brukt Organet. Er det bra kan det godt tenkes at vi legger diktene ut.

Det er imidlertid mange som syns det er litt vanskelig å sette meninger på papiret, eller mer presist på fil som skal kunne gjenfinnes på nettet. Kanskje vil dette nye forsøket bære flere frukter:
Vi tar imot sommerbilder som vi vil formidle videre til leserne.

Bruk mailadressen fhltblog.mac.com eller trykk på Kontakt Redaksjonen som dere ser opp til høyre på bloggen.

På samme måte som vi vurderer tekst, vil bildene vi videreformidler bli gjenstand for nøye evaluering. Vi er imidlertid ganske sikker på at mange sitter med digitale bilder som beskriver opplevelser de gjerne vil dele med andre.

Sommertid er fototid.

Comments:
Dette er et veldig bra tiltak som bør støttes av alle som kan. Personlig minner det meg om noe av det som var hensikten med det opprinnelige FHLT Diskusjonsforum som dessverre måtte legges ned - nemlig å være en interakiv forbindelse mellom medlemmer og evt. sttyret. Om man formidler dyptgående informasjon, bilder man vil dele med andre eller dikt som en føler sier noe, spiller ingen rolle. Hiv dere på tastaturet, folkens!
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?