fredag, november 16, 2007

Nå er det slutt!


Med denne posten markeres det at det ikke bare er den forrige blogredaktøren som har sluttet å skrive her, men at også Foreningen for Hjerte - Lunge Transplanterte (FHLT) trydligvis har bestemt seg for å avslutte denne formen for kommunikasjon.

I Organet 3/2007 markeres denne beslutningen klart ved at henvisningen til denne bloggen er fjernet fra side 3.

Vi henviser derfor de som bevisst eller ubevisst kommer innom denne bloggen til to andre blogger som over lenger tid har skrevet om:

Hjertetransplantasjon med tilhørende emner
og
Lungetransplantasjon med tilhørende emner

Vi håper disse sidene samt hjemmesidene til Landsforeningen for Nyresyke og Transplanterte LNT og denne foreningens diskusjonsforum, vil kunne gi opplysninger om TX temaet for denne bloggens trofaste lesere gjennom to år. Bloggen har tross alt hatt over 14000 besøk siden oppstarten.
Nå er det slutt!

Comments:
Meget, meget synd; men samtidig også meget forståelig. En slik foreningsblog kan ikke drives i et vakuum og uten gjennomført støtte fra de ledende organer i den samme forening.

For meg personlig har innholdet i FHLT Blog og kontakten med dens redaktør, Arne, hatt stor betydning for min egen erkjennelse av den situasjon jeg befinner meg i.

Takk,Arne for en godt utført jobb!
 
Gratulerer FHLT for uproff behandling av et menneske som er så full av ressurser. Jeg var SÅ imponert over driven i bloggen og leste den flittig. Jeg skrøt av foreningens sterke profilering pga den alltid oppdaterte bloggen. Interessant å lese, mange aktuelle temaer. Supplert av Runes, Arnes og Truls' blogger med interessante opplevelser, fotos og fakta.
At FHLT nå velger ta fatt med sine tråbiler (busser) viser at organisasjonen i realiteten stagnerer og utvikler sneversyn. Tiden settes i revers.
Hvis en nydiagostisert pasient eller andre, sevfølgelig, søker informasjon og føler at de er i en knipe kan de få en uerstattelig støtte av likesinnede via diskusjonssidene og bloggene.
Hvis man leser de engelske diskusjonsfora blir man fort og lett imponert.

Er ledelsen i FHLT redd for medlemssvikt og sviktende inntekter hvis alt går på nett?
Vi vil alltid trenge medlemsblader.

Med hilsen Kirsten Meyn Grieg
og ønske om at alle pasientorganisasjoner moderniseres og samtidig finner tilbake til formålet.
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?