onsdag, februar 07, 2007

Nightingaleprisen til Kari Asbjørnsen

Ass. seksjonsoversykepleier Kari Asbjørnsen ved Thoraxkirurgisk intensivenhet er tildelt Nightingaleprisen for 2006. Hun har i mange år bidratt betydelig til utviklingen av et godt faglig sykepleietilbud for avdelingens pasientgrupper.

Nightingale-prisen ble innstiftet på Rikshospitalet i 2001 og er en ærespris i sykepleie. Prisen skal være en anerkjennelse for en innsats utover det vanlige innen sykepleiepraksis, ledelse, utvikling, forskning eller utdanning.

Slik innledes en nyhet fra 3. november 2006 som Nina Volden har gjort redaksjonen oppmerksom på. Nyheten er presentert på Rikshospitalets hjemmesider og vi beklager at vi ikke tidligere hadde fått nyheten med oss. Bedre sent enn bestandig.

Nina skriver i sitt tips til oss blant annet:
Kari er en kjempeflott sykepleier som har jobbet på Kir A i alle år. Da jeg ble transplantert var hun avdelingssykepeier, men det var hun som altid var der og så hva du trengte til en hver tid. Nå har jeg ikke vært innom kir på ett års tid, men sist jeg var der var hun fortsatt på jobb. Hun spør alltid hvordan det er med de forskjellige og følger med på det som skjer i TX gruppa /miljøet.Forøvrig er hun fra Ålesund kanten.
Vi Gratulerer og takker for det hun representerer, og som vi alltid opplever fra "de hvite englene" på Rikshospitalet.

Comments: Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?