mandag, desember 18, 2006

LHL og FHLT på nett ?????

Egentlig hadde vi her i bloggen ikke tenkt å skrive noe mer om de nye hjemmesidene til LHL før vi fikk beskjed om at nå var alt i orden, og ikke minst: Nå har vi et tilbud til medlemmene i FHLT.

Imidlertid klarer jeg ikke vente siden det helt tydlig er noe på gang som etter min mening IKKE HOLDER MÅL!

LHLs Hjemmesider er oppe og går. (siden artiklene er datert nylig, må det være offisiell utgave). På denne er FHLT utradert, mens forretningsvirksomheten fortsatt profileres høyt. For å minne om diskusjonen på Høstkonferansen i september, kan vi tro at de gode intensjoner fra LHLs representanter ikke er blitt til noe som helst. Vi beskylder Helseministeren for tomme ord, men hva med oss selv. Argumentene fra skeptikerne om at FHLT vil forsvinne i LHLs tankegang, kan vel ikke ha fått mer støtte fra moderforeningens kommunikasjons ansvarlige enn det som nå presenteres.

Skal vi se om det er nyheter som berører oss transplanterte eller de som venter på organer, må du først lete under Hjerte- og lungesykdom. Deretter må du slå opp henholdsvis på hjertesykdommer eller lungesykdommer, og gå videre til Hjertetransplantasjon (error) eller Lungetransplantasjon som forøvrig nå inneholder en tekst som reklamerer for Stiftelsen Organdonasjon. Foreningen for Hjerte- Lunge Transplanterte (del av LHL) er ikke nevnt.

Denne blogredaktøren er som Brukerutvalgets representant med i et prosjekt på Rikshospitalet - Radiumhospitalet HF for å fornye helseforetakets hjemmesider. Jeg skulle gjerne hatt informasjon om hvilken brukerrepresentant som inngår i LHLs prosjekt vedrørende det samme. Da kunne vi kanskje be denne representanten om en forklaring på hvorfor FHLT nå er utradert fra LHL´s Hjemmesider.

Comments:
Undertegnede hadde også bestemt seg for å ligge litt lavt i kommentarene til den (utprøving???)som LHLs hjemmesider bar meget tydelig preg av i helgen, dog hadde ArneA og jeg en livlig E-post diskusjon om "hva nå???" angående emnet. Jeg kan faktisk trøste med at FHLT var med, men skjult langt nede under interessegrupper (en del trykk av taster) og fullstendig uten innhold. Resten vil jeg helst slippe å si noe om, men støtter innlegget på alle punkter

Trøsten får være at vi i dag er tilbake til"den gode gamle".
 
I tillegg til å være plassert under Interesegrupper sammen med IBKL, Respira og Sarkiodosegruppa, finner vi FHLT etter hvert under OM LHL, og det er jo bra.
Da må vi imidlertid først gå inn under de LHL samarbeider med som AFI, DNT, Diabetesforbundet, Kreftforeningen Norges Fotballforbund etc.
Enten har jeg misforstått LHLs holdning til de transplanterte eller så har Hjemmeside ansvarlig gjort det.
DET ER BARE EN TING Å GJØRE:
La FHLT ha en fane på førstesiden slik Helsereiser fremstår.
 
For dem som gjerne vil se den "nye utgaven, så er adressen lhl.no, mens den gamle er www.lhl.no.

Det hadde vært flott om flere hadde sett på denne og kommet med kommentarer.

Det at FHLT er fjernet fra forsiden er ikke noe godt tegn - vi må tilbake. Dersom forsiden skal domineres av økonomiske samarbeidspartnere (les sponsorer) og hvordan skaffe mer penger mens legitime medlemsorganisasjoner gjemmes i dypet, har vi en problematisk tid foran oss.
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?