søndag, juli 02, 2006

NAPOLI - 12 GULL, 10 SØLV, 9 BRONSE

Lekene i Napoli gav FHLT i alt 31 medaljer.

Dette vil være en første foreløpig rapport fra lekene i Napoli. Det vil senere bli lagt ut bilder både fra idrettsarrangementene og det som skjedde rundt lekene. Medaljehøsten må vi i FHLT være storfornøyd med. Gruppen som reiste fra Norge har hatt en minnerik og fin tur i FHLT regi.

Det er beklagelig at arrangørene i Italia hadde gjort et dårlig forarbeid. Både idrettsarrangementene og det sosiale programmet bar preg av dette. Den europeiske foreningen har en stor jobb å gjøre for å sikre at arrangementet i Frankrike i 2008 blir bedre gjennomført.

Vi som deltok i Napoli vil nok ganske sikkert trene videre, både for å forebygge medisinbivirkninger, men også i håp om å kunne delta i nye europeiske leker om to år.

Visjonen og ideen om hjerte- og/eller lungetransplanterte samles til kameratslig kappestrid i ulike idretter annet hvert år vil nok leve videre når Napoli er glemt.

Comments:
Gratulerer til alle deltakere. Det var en strålende innsats. Hold oppe motivasjonen og fortsett å tren!

Jeg merker fremskritt dag for dag og setter stadig nye personlige rekorder, så om ikke lenge henger det en gull medalje rundt halsen min også!
 
Napoli blir nok ikke glemt. Hverken prestasjonene, opplevelsene eller den elendige organiseringen.
Vi TX - folk har det lett for å legge vekt på hvordan vi tar det og ikke hvordan vi har det. Det betyr at vi kan legge noe bak oss og stå på mot fremtidige mål.
Men. Vi må ikke glemme at Organisasjons kommiteen sviktet, og at de både satte oss i helsemessige betenkelige situasjoner og tok seg betalt for tjenester de ikke leverte.
Jeg kommer til å dekke dette i bloggen fremover.
Et nytt 11.leker har IKKE EHLTF råd til å innvitere til. De 12. leker i VIchy blir bedre. Fra bunn må det gå oppover.
 
Det kan høres ut som om jeg hadde det bedre med å være på jobb den uken og heller ta igjen både det ene og det andre senere, men gratulasjoner til alle som sto på! GOD SOMMER!
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?