lørdag, mai 13, 2006

Lykkelig og Takknemlig


I Nettpraten med Stiftelsen Organdonasjon var det en innsender som spurte:
"I den pågående mediadebatt om organdonasjon kan det virke som om de mange positive resultatene som denne behandlingen har medført er kommet noe i bakgrunnen. Hvordan tror du at dette kan rettes på?"

Her i FHLT Bloggen har vi siden mars fulgt Terje Aarslands ventetid. Han har gitt saken et ansikt, og vi vet at Terje har kjempet alles sak. Vi vet også at det er mange der ute (>250) som kanskje også burde få tilsvarende oppmerksomhet.
Likevel ønsker vi denne blogposten skal være i gledens tegn da den prøver å fokusere på ett av de positive resultatene som ble etterspurt.

Alle som leser denne posten skal ha lov til å la følelsene råde. Tårer i glede for Terje som fra sitt rom på Rikshospitalet smiler lykkelig og takknemlig til oss. Lykkelig fordi han fortsatt kan dele sine ressurser med sine nærmeste og alle oss andre. Tårer i takknemlighet til de som donerte hjertet Terje har ventet på i nesten ett år.

Comments:
Som den som stilte det spørsmålet det hevises til, vil jeg stille meg først i køen av gratulanter til Terje. Han har kjempet og han har vunnet. Må alle i "køen" få oppleve det samme! Og jeg vet at alle vil være like takknemlige. Jeg er det.
 
Gratulerer igjen Terje! Godt å se bilde av en så vital mann. Hilsen Inge
 
Gratulasjoner Terje!!
Vi tar oss noen runder på Slåtthaug senere?
Boudewijn /Fana IL
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?