søndag, januar 29, 2006

Styremøte 10.januar

Jeg må innrømme at jeg først i natt ble klar over (via RuneE) at Harald P. 13. januar hadde skrevet en oppsummering av styremøtet 10. januar som en kommentar til bloggposten om styremøtet.

Jeg tillater meg derfor å kopiere Haralds informasjon i en egen post:

"Hei, her kommer en kortversjon av hva som ble gjort på styremøtet 10. januar.

Vi hadde invitert Stiftelsen Organdonasjon til møtet (både Hege Kuhle og vår represant i styret tore Blom Hagen). Konklusjonen var at begge partene ønsket et fortsatt nært og godt samarbeid. Vi kommer til i fellesskap til å prøve å få arbeidet med donasjon/transplantasjon inn i LHL sin handlingsplan. Det blir også opprettet en prosjektgruppe med repr. fra FHLT som arbeide med europeisk donasjonsdag.

Arbeidet med Napoli skrider framover. Sponsorbrevene vil gå ut i løpet av uke 3 og flybilletter er muligens booket mens dette skrives. Det blir direkte fly fra Oslo til Napoli 21.06. og retur sansynligvis via Munchen 26.06.

FHLT vil være godt representert ved den tilstelningen som RH arrangerer for dr. Svein Simonsen 01.02.06. Jermund Hausvik, Audun Bell og Rolf Berntsen er invitert fra FHLT.

Seminaret på Sundvollen til høsten er under planlegging. Det vil være et likemannskurs på fredagen og vresten av helgen vil også bli lagt opp som et organisasjonskurs. Det vil selvsagt også bli lagt vekt på det sosiale samværet.

Leder og nestleder (og Marit) har også hatt et møte med LHL for å starte en diskusjon rundt ny FHLT logo og tilknytning til LHL. Dette arbeidet er helt i startfasen og skane vil komme opp igjen allerede på neste styremøte.

Dette var et kort resyme av 2 lange dager i Oslo. Dersom det er spørsmål skal jeg etter beste evne forsøke å svare.

fredag, januar 13, 2006 11:04:06 AM"

Se spesielt Haralds siste setning og kom gjerne med spørsmål og/eller kommentarer.

Comments:
Hei
Jeg vil først få takke Arne for å ha fått flyttet referatet fram på en lett tilgjengelig plass i systemet. At dette har vært nødvendig understreker betydningen av et bevisst forhold til informasjonsspredning. Savnet av diskusjonsforumet, der slikt innlegg lett hadde kunne ha blitt funnet, er stort. Imidlertid noterer jeg meg at referatet ikke omtaler fremtiden til hverken Blogg eller Forum - la oss håpe at det neste gjør det.

Jeg tror at alle medlemmer vil stille seg bak et samarbeid ang. donasjon - vi har alle mye å være takknemlige for der. Nå tillater jeg et spørsmål i min uvitenhet: Hvordan er samarbeidet mellom de ulike transplantasjonsorgansisajoner om forholdene etter transplantasjonen? Finnes det noe samarbeidsorgan eller lignende her? (jeg vet at jeg burde visst det - men det gjør jeg altså ikke).

MVH
Rune
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?