tirsdag, januar 03, 2006

Styremøte i FHLT 10. januar

Fra kommentarene til blogposten om Diskusjonsforumets fremtid klipper vi en setning fra Haralds innlegg:

Tirsdag 10. januar er det nytt styremøte i FHLT, fra sakslisten referes kort møte med "stiftelsen organdonasjon", arbeidet med Napoli fortsetter, høstkonferansen på Sundvolden og samarbeid med LHL.

Vi håper styremedlemmene også tar seg tid til å snakke om fremtiden til Blogg og Forum.
Vi oppfordrer derfor at så mange som mulig ser sin besøkelsestid og kommer med klare kommentarer før møtet neste tirsdag. Bruk om ønskelig anonyn avsenderen, men skriv helst din signatur under innlegget.

Comments:
Hei

Jeg viser til et innlegg jeg nettopp har lagt inn som kommentar til Haralds ord om neste styremøte i FHLT.

Her og nå vil jeg (som Arne) innstendig be styremedlemmene om å se betydningen av disse mediene som her er skapt. Ikke nødvendigvis så mye i hvordan det har fungert hittil, men i hva det kan bli!

Og så vil jeg likeledes be de medlemmer som har anledning til det, om å fremme sine synspunkter på dette - og da fortrinns via denne bloggen.

MVH
Rune
 
Hei
Jeg gir meg ikke. Dersom noen skulle være i tvil om hva som kan gjøres med litt fantasi, så foreslår jeg et lite eksperiment: Søk på Google med følgende søkeord "transplantation heart forum". Man vil snart finne ut at man ikke er alene. Å føle seg alene er verdens verste opplevelse.
MVH
Rune
 
Hei, her kommer en kortversjon av hva som ble gjort på styremøtet 10. januar.

Vi hadde invitert Stiftelsen Organdonasjon til møtet (både Hege Kuhle og vår represant i styret tore Blom Hagen). Konklusjonen var at begge partene ønsket et fortsatt nært og godt samarbeid. Vi kommer til i fellesskap til å prøve å få arbeidet med donasjon/transplantasjon inn i LHL sin handlingsplan. Det blir også opprettet en prosjektgruppe med repr. fra FHLT som arbeide med europeisk donasjonsdag.

Arbeidet med Napoli skrider framover. Sponsorbrevene vil gå ut i løpet av uke 3 og flybilletter er muligens booket mens dette skrives. Det blir direkte fly fra Oslo til Napoli 21.06. og retur sansynligvis via Munchen 26.06.

FHLT vil være godt representert ved den tilstelningen som RH arrangerer for dr. Svein Simonsen 01.02.06. Jermund Hausvik, Audun Bell og Rolf Berntsen er invitert fra FHLT.

Seminaret på Sundvollen til høsten er under planlegging. Det vil være et likemannskurs på fredagen og vresten av helgen vil også bli lagt opp som et organisasjonskurs. Det vil selvsagt også bli lagt vekt på det sosiale samværet.

Leder og nestleder (og Marit) har også hatt et møte med LHL for å starte en diskusjon rundt ny FHLT logo og tilknytning til LHL. Dette arbeidet er helt i startfasen og skane vil komme opp igjen allerede på neste styremøte.

Dette var et kort resyme av 2 lange dager i Oslo. Dersom det er spørsmål skal jeg etter beste evne forsøke å svare.
 
har dumikke glemt noe
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?