søndag, november 13, 2005

Diskusjonsforumet oppe og går

Som dere ser i den forrige posten introduserte vi FHLT Diskusjons Forum. Rune som har vært inspirator og pådriver, har skrevet et innlegg på forumet som vi også legger ut på bloggen

"FHLTs diskusjonsforum ble satt i gang for to dager siden av Arne. Det er et viktig tiltak som har et fremtidsrettet siktemål om å fremme kommunikasjonen og dermed samholdet og slagkraften i organisasjonen. Et slikt initiativ fortjener all den støtte det kan få. Og hvordan kan vi som medlemmer støtte det? Jo, ved å bruke det! Hittil er det få som vet om dette, men loggen viser at det har vært en del gjester innom. Jeg vil herved oppfordre alle som titter på sidene om å i det minste si "Hei" og hva de synes og så spre ryktet blant andre medlemmer om dette tiltaket. Det er opp til oss å gjøre det til det hjelpemiddel det kan være. "

Ett av temaene vi har bygget opp, er stafetten for å vekke flest mulig av våre medlemmer og få dem til å skrive innlegg under sitt eget fylke. Husk å skrive hvem du er. Det fylke som først når 100% deltakelse, vil bli belønnet på en måte som Styret bestemmer. Ta gjerne opp forumet på møter i fylkeslagene.

Klikk dere inn på forumet, registrer dere, og ta del i kommunikasjonen.
 • FHLT Diskusjonsforum

 • VELKOMMEN

  Comments: Legg inn en kommentar

  Links to this post:

  Opprett en link  << Home

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?