tirsdag, november 29, 2005

Nå kan du bli TV-kjendis

Vi bringer med glede følgende mail fra Stiftelsen Organdonasjon videre til alle i FHLT:


Vi er blitt kontaktet av produsenten til Tommy Michaelsen (dansebandartist og tidligere vokalist i bandet Picazzo). En i bandet til Tommy er levertransplantert og har skrevet en låt som heter ”Hvis morgendagen aldri kom”. De ønsker å lage en video som bla vil bli vist på NRK. Produsenten jobber også der. Overskuddet av salget av denne singelen vil de skal gå til Stiftelsen Organdonasjon til opplysningsarbeid. De har opprettet en givertelefon hvor de som ringer et 820 nr betaler en sum hvorav kr 51 går til oss og de får tilsendt CD og brosjyre med donorkort. Alle kostnader og alt arbeid står de selv for.

Videoen skal spilles inn 10. desember med oppmøte kl 0900 i Vålerenga kirke.

Presten Jon Gelius vil stille opp. Det vil også flere kjendiser, bl.a. Elisabeth Andreassen. Produsenten ønsker også at det skal være transplanterte, pårørende osv. i kirken. Alle aldre, folkeslag, diagnoser. Kameraet vil sveipe over ”menigheten”, man vil jo ikke da vite eller se hvem som er transplantert osv., men man vil kunne fortelle at det i kirken sitter transplanterte osv til presse osv. Da må det være sant.

Dette er et flott tiltak vi er meget glade for. Jeg har lovet å gjøre mitt beste for å finne frem til folk som vil stille opp. Her behøver jeg hjelp fra dere! Venter spent å høre fra dere.


Med vennlig hilsen
Stiftelsen Organdonasjon
Hege Lundin Kuhle
daglig leder

Gå også inn på Diskusjonsforumet under Organdonasjon og se en oppfordring om å være kontaktperson for Stiftelsen.

Comments: Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?