fredag, desember 23, 2005

FHLT FORUM - ØNSKES DET?

Som vel de fleste har fått med seg, har vårt diskusjonsforum blitt ødelagt sammen med alle de andre som lå på server nr. 2 hos PHPBBforFREE. Det er vel ikke så bra at det skjer, men noe som kan oppstå ved å benytte et gratis nettsted. I hele den perioden har imidlertid server nr 3 vært aktiv, så det er fullt mulig å basere seg på et slikt gratis kommunikasjonsforum.
Spørsmålet blir derfor om medlemmene i FHLT eller andre som følger med i FHLT Bloggen virkelig ønsker å ha denne muligheten tilgjengelig. Hittil har det vært et tiltak som bare noen få av oss har benyttet, og driftet. Er det et reelt ønske om å etablere et nytt, kan det lett gjøres, men dersom ingen savner det nå eller ikke syns det er interessant nok, tar ikke blogredaktøren et initiativ. Jeg lar spørsmålet hemge til over nyttår, og ber om kommentarer her i bloggen. Kanskje er juletiden en anledning til å gå inn på nettet og surfe litt. Kanskje har noen også fått nytt utstyr i gave (eller bevilget seg et til seg selv). Uten positiv tilbakemelding fra Styre og medlemmer regner jeg ikke med at forumet oppstår igjen.
Jeg vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle lesere en GOD JUL og et riktig GODT NYTT ÅR.

Comments:
Hei alle(?) som leser dette!

Dette er en stund hvor alle med interesse for hjerte- og lungetransplanterte og deres forhold bør kjenne sin besøkelsestid. Det ville være svært synd dersom det gode arbeid som Arne her har lagt ned går til spille på grunn av manglende interesse eller forståelse hos medlemmene. Jeg vil så sterkt jeg kan oppfordre Arne til å vurdere å starte et nytt Diskusjonforum etter nyttår. Så får vi alle sammen gå i oss selv og se om vi er modne nok til å ta i bruk dette kommunikasjonsmidlet som et slikt forum er. Jeg mener at vi er det. Man kan gjerne diskutere form og innhold, mening og hensikt; men gjør vi det, så er vi kangt inne i bruken av et forum. Han har min fulle støtte.

MVH
Rune

PS Et ønske om en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR sendes alle lesere av bloggen
 
Jeg synes både bloggen og diskusjonsforumet bør bestå og utvikles.

Jeg er veldig glad for at Arne og Rune) foreløpig holder liv i sidene. Jeg ser helt klart at styret/kontoret kanskje må være mere på banen nå i begynnelsen. Likevel vil jeg hevde at denne bruken av internett har noen kvalitative demokratiske trekk ved at faktisk det enkelte medlem/pårørende kan ta opp ting som er viktig for den enkelte og få en respons fra andre (likemannsarbeid på internett?) Så konklusjonen blir at, ja styret må engasjere seg mere i dette arbeidet, samtidig er det klart at dersom dette ikke fenger og er noe for medlemsmassen i FHLT blir det vanskelig.

Tirsdag 10. januar er det nytt styremøte i FHLT, fra sakslisten referes kort møte med "stiftelsen organdonasjon", arbeidet med Napoli fortsetter, høstkonferansen på Sundvolden og samarbeid med LHL.

Jeg kommer til å legge ut på bloggen et slags referat fra styremøtet i løpet av uke 2-06.
 
Jeg vil understreke det Harald her sier om det demokratiske aspektet som finnes i/på Internett. Det tillater den enkelte interesserte person, det være seg medlem eller ikke, tillitsmann/kvinne eller ikke, å komme med sin mening. Eller sitt spørsmål. Og kanskje til og med å få et svar. Og liker en annen person ikke svaret - så kan det komme et svar til. Slik kan det hele bygges opp. Dette kan gi det hele et anarkistisk tilsnitt som muligens enkelte vil mislike, men er noe vi må ta med Og som er noe av sjarmen med det hele.

MVH
Rune
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?