fredag, mars 31, 2006

Organdonasjon i TV2

I forbindelse med de intervjuene som Terje Aarsland hadde med TV2 om sin ventetid på nytt hjerte, fortalte TV2 at de ville følge opp saken med bl.a. sende et team til Spania (Barcelona) for å finne mer ut om hvorfor de har en større donasjons villighet der enn her i Norge.
Det ser ut som TV2 vil følge opp denne saken i dag i forbindelse med 21 nyhetene. I tillegg vil det i Magasindelen etter halvsyvnyhetene i morgen, lørdag, være et større innslag om organdonasjon.

Følg med og gi gjerne uttrykk for meninger i kommentarfeltet.

Comments:
Det er bra at mediene setter dette emnet på sakskartet. Når man vet hvor mange som står i denne helsekøen og vet av egen erfaring hvor dårlig man kan være, så må det være lovlig å si: "Dette skal vi se på!" Jeg oppfordrer alle lesere av Bloggen om å gjøre det samme og også spre budskapet!
 
Det har tilflytt undertegnede opplysninger om at fredagens innslag på meget kort varsel ble flyttet til søndag kl. 21,-, men at lørdagens program går etter planen. Vi venter i spenning.
 
Jeg kommer til å be styret i FHLT om å akseptere linker til hjemmesider og blogger for transplanterte og personer som venter på organ. Siden jeg foreløpig nesten har hatt full kontroll med (og ansvar for) denne bloggen legger jeg de første linkene ut i dag. Se derfor denne Bloggen til Truls
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?