onsdag, mars 15, 2006

Det er flere som venter - 258 personer på ventelisten


Fryser du
Originally uploaded by ArneA.
Vi har i det siste skrevet en del om Terje Aarsland som venter på nytt hjerte. Denne fokus på personen har Terje selv ønsket, og vi er glad for at han har villet stå frem slik vi kan knytte et ansikt til den alvorlige situasjonen mange er i.

Og mange er det som i tillegg til Terje venter på Organer fra donorer.
Ifølge Transplantasjons-koordinator Monika ved Rikshospitalet er dagens tall på ventelisten som følger:

Hjerte 10, Hjerte/Lunge 1, Hjerte/Nyre 1, Lunge 19, Doble lunger 26, Nyre 186 og Nyre/Pancreas 7, Singel Pancreas 1, Pancreas Øyeceller 2 og Lever 6.

Dette er alle personer med ansikter, familie, drømmer og håp om fortsatt å kunne leve og oppleve. La oss håpe at de snart kan ta del i den varmen som vårsolen gir statuen ved drosjeplassen på Ullevål

Comments:
Det kan vel ikke understrekes mange nok ganger at det dreier seg om mange som venter og som har ventet lenge. Vi som har vært gjennom en slik ventetid vet litt om hva det vil si. Terje har gjort og gjør en kjempeinnsats. Vi kan ikke vente at alle klarer å stå frem slik som ham, men er det noen som føler at de klarer det - så gjør det! Jo flere som kan gi lidelsen et ansikt jo lettere slår en gjennom i media og kan få informasjonen frem. Slik er det bare.
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?