tirsdag, august 29, 2006

En hilsen til Lise


Noen ganger er det godt å være helt enerådende med det som man putter i bloggen.
Gjennom gjesteboka til Ann Christin fant jeg ut at Fredrikstad fan nummer en, Lise A., var en av bloggens hyppige gjester. (Hvor skulle hun ellers ha funnet hjemmesiden hennes?).
Selv om det ikke har vært så mange kommentarer å se fra brygga i plankebyen, i vår egen blog, minner vi om at det bare er å trykke på .. Comment nederst på blogposten etter tekst/bilder, skrive det du ønsker med en signatur, og følge de retningslinjene som er beskrevet. Vil du registrere deg som blogger og kanskje forsøke - helt fritt for kostnader - på en egen blogg er det mulig herfra.

Bildet her et tatt for noe over to år side da Lise var en av de store i medaljefangsten i Dublin. Mye har skjedd siden den gang, men Lise er også med på et hyggelig bilde fra øya Ischia utenfor Napoli i sommer, hvor vi selvfølgelig koste oss med lokal vin og litt mat.

Trykk her og få med dere Karstein, Nina, Vidar og blogredaktøren sammen med Lise. Dere kan derfra ta et slideshov over flere av de digitale Napoliminnene. Ikke glem å dele de bildene dere måtte ha fra Napoli med andre, og bloggen kan være en innfallsport til det.

Comments:
Nå har jeg gjort som Arne fåreslo,tok en runde med bilder og mimring fra Italia(momento, momento,problemo,problemo)Som jeg sa der nede så blir minne bedre etter som tiden går. Spesielt fordi vi er en så fin gjeng sammen når vi er på tur. Til dere som ikke var med sier jeg bare FRANKRIKE 2008. Gleder meg til å treffe mange av dere på Sundvollen.NINA VOLDEN
 
Hei Lise! Takk for sist. Nå vet jeg at du fortiden har det ganske bra, ønsker deg fortsatt god bedring.Nina
 
Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?