onsdag, januar 11, 2006

Svein Simonsen 70 år


Svein Simonsen 70 år
Originally uploaded by ArneA.
Kjære dr Svein Simonsen,

GRATULERER MED 70 ÅRS DAGEN!

På vegne av alle hjertetransplanterte og deres pårørende, medlemmer av FHLT og andre, vil vi gjennom denne bloggen sende de varmeste hilsener til deg på din store dag den 11. januar.
70 år er en respektabel alder, og respekt har vi for deg og det du i alle disse årene har stått for. Kompetanse kan uttrykkes gjennom formelen (Kunnskap + Ferdighet) x Holdninger. Innenfor alle disse faktorene skårer du høyt så det er litt av en utfordring Rikshospitalet får når du takker for deg 1. februar. Det du har betydd for oss har flere dimensjoner. Hver og en av oss kan sikkert fortelle sin versjon av tryggheten og kontinuiteten du har representert innen Hjertemedisin og transplantasjon.
Vi oppfordrer nå alle lesere av denne bloggen til å sende denne hedersmannen (vår egen bolde Ridder) sine gratulasjoner gjennom kommentarfeltet.

Oppdaterer denne etter oppfordring fra Nina V (takk)
Klikk på comments, skriv i firkantruten (skriv navn under gjerne,i og med at det er en hilsen),klikk felt for anonymous, kommer opp noen grønne bokstaver du skal skrive inni rubrikken, word verification, trykk på publish your comment. (mulig at dette må gjøres to ganger).

Comments:
Kjære Svein,
70 år gammel? Nei, ikke gammel, men en høy alder. Gratulerer masse med dagen. Takk.
Arne og Tullen
 
Kjære dr. Svein Simonsen
Det er med stor glede jeg slutter meg til gratulantene på denne din store dag. Som det ble sagt har vi alle våre minner: For meg er det mange, men to står i særstilling: Den (hele) timens samtale vi hadde under min utredning og den personlige velkomst jeg fikk da jeg kom ned på Hjertemedisinsk avdeling etter min operasjon. Måtte du få mange flere år som du kan nyte.
Hjertelig takk
Rune
 
KJÆRE SVEIN
Gratulerer med dagen. Vil også få takke for alle gode minner i årene som har godt. Ønsker deg og familien alt godt på den store dagenog i årene som kommer. Regner med at vi vil se mye til deg og Grethe i fortsettelsen også.
Hilsen fra Nia volden,Olav og Per-Jarle
 
Kjære Dr.Simonsen.
En hilsen fra Fredrikstad
Gratulere med 70års dagen
Hilsen Knut Håkon og Liv
 
Kjære Svein,

En stor gratulasjon til deg på din 70 årsdag.
Samtidig ønsker vi deg og Grete et riktig godt nytt år.

Klem fra Frank og Inger-Lise
 
Kjære dr. Svein Simonsen.

Gratulerer med 70 årsdagen! TAKK.
 
Kjære dr.Simonsen

Til lykke med og vel overstått
70 års dag. Hjertelig velko9mmen inn i pensjonistenes rekker!

Arfne Refsdal
 
Gratulerer hjertligst med dagen Svein. Kommer til å savne deg på mine årlige kontroller.Ønsker deg en minnerik dag på din 70 års dag

Hilsen

Herulf Løvberg
 
Kjære Svein !

Gratulerer så MYE med 70 år !
Jeg kan bare si TAKK !
(og hils Grethe)
Lise Almark
 
Dr. Simonsen

En hilsen fra Trøndelag.
Til lykke med vel overstått 70 års dag.
Ingeborg og Torleif Engan
 
Legg inn en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?